HTML

2013.02.19. 11:29 Sanyi98

Nyár közepén kerülhet az amerikai boltokba az Ouya nevű új játékkonzol. Az olcsó, csupán 99 dollárba kerülő androidos miniszámítógép két nagyáruházban és egy játékboltban is kapható lesz.

Minden idők egyik legolcsóbb játékgépe lesz a júniusban piacra kerülő Ouya konzol. A készüléket alig 22 ezer forintnak megfelelő dollárért lehet majd megvenni két amerikai elektronikai áruházban, egy játékbolt láncnál és az Amazonon. Aki ezt sem akarja kivárni, az az Ouya.tv oldalon már most is előrendelheti a játékgépet.

Több nagy elektronikai boltba eljut az androidos játékkonzol

Az Ouya sikerére elvileg az a garancia, hogy a terv tökéletesítésére és a gyártás beindításához szükséges összeget a Kickstarter ötletoldalon szedték össze a projekt gazdái. Több mint hatvanezren gondolták úgy, hogy a terv megvalósítható, így az eredetileg közel egymillió dollárt kérő Ouya-csapat nyolc és fél millió dolláros tőkével vágott bele a konzol elkészítésébe.20130205-ouya-jatekkonzol_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vsanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr685076024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása